Recent werk

Biertje?

Biiieertje?

wat betekend 24/7

lees meer ...

Wist u dat

David Martin de logistiek partner is gewees voor meerdere "Blockbuster" films.
Jan de Bont: David Martin neemt de zorg uit onze handen, alles wat wij nodig hebben reist voor ons uit en is zo altijd beschikbaar. Hierdoor kunnen wij doen wat we moeten doen namelijk focussen op het maken van films."

David Martin Couriers - Medisch transport:

Internationaal wordt er veel wetenschappelijk onderzoek verricht naar hersenziekten. De Nederlandse Hersenbank (NHB) verzamelt hersenweefsel die over de gehele wereld wordt uitgegeven aan onderzoekers die zich bezig houden met onderzoek naar de werking van de hersenen en oorzaken van hersenziekten.

Medische wetenschap kan niet stil staan

Blok droogijs

Tot nu toe heeft de NHB hersenweefsel van ruim 2880 donoren beschikbaar kunnen stellen aan meer dan 600 onderzoeksprojecten in 30 landen. Zo kan het gebeuren dat er, via David Martin Couriers, een verzoek uit China binnenkomt om een stukje weefsel voor onderzoek, al dan niet op “droogijs”, te verzenden.

Via David Martin worden verstuurder en ontvanger op de hoogte gehouden over het moment van verschepen, zodat beiden kanten weten wanneer er met een onderzoek kan worden begonnen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.