Recent werk

Weefsel op droogijs

DNA

De medische wetenschap...

lees meer ...

Wist u dat

David Martin de logistiek partner is gewees voor meerdere "Blockbuster" films.
Jan de Bont: David Martin neemt de zorg uit onze handen, alles wat wij nodig hebben reist voor ons uit en is zo altijd beschikbaar. Hierdoor kunnen wij doen wat we moeten doen namelijk focussen op het maken van films."

David Martin - Daniel Ocean's logistiek partner:

oceans twelfe Productie maatschappij “Warner Bross” maakt een vervolg op het immens populaire bioscoophit Ocean’s 11 die voor een groot deel in Amsterdam zal worden opgenomen. Wij als David Martin krijgen min of meer carte blanche om de logistiek in goede banen te leiden.

Vrijwel dagelijks arriveren er Luchtvracht zendingen uit Los Angeles. De meeste goederen onder Ata carnet . David Martin heeft trailers stand-by staan om de goederen, als zij eenmaal vrij zijn gegeven door de douane, door te rijden naar de centrale productie opslag. Ook de administratie van de ATA Carnets wordt door ons bij gehouden zodat er in een later stadium geen problemen kunnen ontstaan over de invoerrechten en btw.

Het ontwikkelen van de film wordt in Rome gedaan, David Martin vliegt dagelijkse als“on board koeriers” met het belichtte materiaal als hand bagage naar het laboratorium in Rome, niets wordt aan het toeval overgelaten.

De logistiek achter een Hollywood film

Niets bleek te gek tijdens deze film opnames. Zo moesten er zeer waardevolle juwelen terug naar hun wettige eigenaar “Tiffany”. David Martin organiseerde het beveiligde transport inclusief de verzekering van af het Amstel Hotel tot aan de aankomst bij Tiffany in New York.

oceans twelfe Onze bemoeienissen stopten niet bij de logistiek in Nederland. Na het voltooien van de opnames in Nederland trok de Ocean’s 12 karavaan verder. Parijs, Rome en Los Angeles waren aan de beurt. Wij verzorgden alle transporten en hielden bij of alle tijdelijke douane documenten goed werden afgehandeld.

In een later stadium zijn er nog enkele opnames in Amsterdam gemaakt. Als echte Popstars arriveerde het productie team in een privé charter op Rotterdam Airport. Binnen een dag moest alles rond zijn: Aankomst, Douane, transport naar Amsterdam opbouwen van de locatie het filmen, de boel weer afbreken en terug naar Rotterdam. Tenslotte moest er de volgende dag ook nog in Rome worden gedraaid!! oceans twelfe

Kortom dit was bij uitstek een project waarin David Martin Couriers kon laten zien in wat zij waard zijn. Het productieteam voorzag ons van hun tijdschema’s en aan ons was het de taak er voor te zorgen dat alles ruim op tijd werd uit gevoerd.